Εψαχναν να βρουν τους τελευταίους διαιτητές στην Ε.Ε. της ΕΠΟ!

Θέμα με τους δύο τελευταίους διαιτητές στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Super League υπήρξε στην ΕΕ της ΕΠΟ την Τρίτη (14/06), με αφορμή την ψήφιση του κανονισμού διαιτησίας.

Οπως έγινε γνωστό απαλείφθηκε η διάταξη που έλεγε ότι οι δύο διαιτητές της Super League που θα συγκεντρώσουν την χαμηλότερη βαθμολογία δεν θα είναι και στη νέα σεζόν στον πίνακα της κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Μαζαράκης, απευθύνθηκε στο πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Καραμελίδη, ρωτώντας τον ποιοι είναι οι δύο διαιτητές που συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία, καθώς υπάρχει περίπτωση η απάλειψη της συγκεκριμένης διάταξης να θεωρηθεί "φωτογραφική".

Η απάντηση του Καραμελίδη ήταν ότι δεν γνώριζε, καθώς δεν έχουν βγει ακόμα οι βαθμολογίες. Η απάντηση προκάλεσε τόσο την αντίδραση Μαζαράκη όσο και αυτή του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργου Βούρβαχη, που φέρεται να είπε στον κ. Καραμελίδη: «Γιατί δε λες ποιοί είναι οι δύο τελευταίοι διαιτητές; Δεν σε ρωτάω εγώ. Σε ρωτάει ο Μαζαράκης».

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να τονιστεί ότι πριν από τρία χρόνια η ΕΠΟ στο τέλος της κάθε περιόδου, τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ ενημερώνοντας για τη βαθμολογία όλων των διαιτητών. Όμως η ενημέρωση σταμάτησε… στο όνομα της συσκότισης και της αδιαφάνειας.

Στη συνέχεια με αφορμή διάταξη που πέρασε και ουσιαστικά καταργεί τους συνδέσμους διαιτητών, καθώς όσοι είναι διαιτητές της ΕΠΟ δεν μπορούν να είναι μέλη τους, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, δεν ψήφισε τις αλλαγές στον νέο κανονισμό διαιτησίας.
Πηγή: soccerplus.gr