Master Ref: Στις τέσσερις αποβολές, οι δύο "δώρο" από τους διαιτητές!

Μπορεί στην 5η αγωνιστική των play-offs υπήρξαν δύο αποβολές στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (0-0), με τους Τζαβέλλα και Πέκχαρτ να μην ολοκληρώνουν το ματς, όμως σύμφωνα με τους κριτές του Master Ref έπρεπε να δοθούν άλλες δύο κόκκινες!

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Ακρίδας σημείωσε ότι ο Μπαρμπόσα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στον Κίτσιου, ενώ ο Ναούμ Μιντιούρης υπογράμμισε πως κακώς δεν αποβλήθηκε ο Καθάριος στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου στη Λεωφόρο (1-0).

Αναλυτικά:

Αγώνας: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (0-0), Διαιτητής: Κομίνης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας


"Σωστή η απόφαση του Κομίνη να μην δώσει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο 25’ για το μαρκάρισμα του Λέοβατς στον Μπαρμπόσα, ενώ καλώς απέβαλε τον Τζαβέλλα στο 32’, καθώς τράβηξε τον Πέκχαρτ, ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ, αλλά και τον Τσέχο επιθετικό με δύο κίτρινες στο 49’, καθώς σήκωσε αντικανονικά το πόδι και χτύπησε τον Βίτορ.

Αντίθετα, κακώς δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Μπαρμπόσα στο 78’ για την αγκωνιά που έριξε στον Κίτσιου σε διεκδίκηση της μπάλας".

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,90

Αγώνας: Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (1-0), Διαιτητής: Κύζας, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης


"Στο 5ο λεπτό δεν υπήρχε παράβαση πέναλτι στο πέσιμο του Λέτο. Σωστά συνέχισε το ματς ο Κύζας. Αντίθετα, στο 27’ έπρεπε να αποβάλει με απευθείας κόκκινη στον Καθάριο γιατί πήγε να κουτουλήσει τον Εβαντζελίστα, ενώ έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Βραζιλιάνο για το φάουλ που έκανε στον μέσο του Πανιωνίου.

Τέλος, στο γκολ του "τριφυλλιού" στο 78’ δεν υπάρχει κανένα offside, καθώς ο Οικονόμου καλύπτει τον Λέτο".

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,90
Πηγή: soccerplus.gr