Κλείσιμο

Play offs: Με υπογραφή Κλάους ο ΠΑΟΚ έμεινε στην κορυφή!

Ο Κλάους Αθανασιάδης έφτασε τα 101 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ο «Δικέφαλος» έκανε άλλο ένα βήμα για την πρωτιά των play offs επικρατώντας με 2-0 του Πανιωνίου στην Τούμπα.

Ο αποδεκατισμένος Πανιώνιος ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη με 17μελή αποστολή και παρά τη φιλότιμη προσπάθειά του δεν μπόρεσε να προβάλει σοβαρή αντίσταση στον σοβαρό και κεφάτο ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης έδειξε με το καλημέρα τις προθέσεις του σημαδεύοντας το δοκάρι στο 3’ και λίγο αργότερα στο 14’ άνοιξε το σκορ φτάνοντας τα 100 γκολ με τη φανέλα του «Δικεφάλου».

Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ, όμως δεν σταμάτησε εκεί, και 11 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα δικά του τέρματα και της ομάδας του.

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι από το πρώτο 25λεπτο και έκτοτε η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς δεν ένιωσε την παραμικρή απειλή. Αντιθέτως έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της με πιο χαρακτηριστικές τα δύο τετ α τετ του Μακ στο 41’ και στο 60’!

Από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα τέρμα, ωστόσο απέτυχαν να εκμεταλλευτούν τις δύο καλύτερες στιγμές τους στο 33’ με τον Καθάριο και στο 65’ με τον Μπαργκάν.

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ενώ ο Πανιώνιος που πλέον πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση και το «κακό» ευρωπαϊκό εισιτήριο (3ος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ) παίζει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

* Σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ εξέτισε την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του για την Τούμπα, η οποία ήταν και απόψε κεκλεισμένων των θυρών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς, Βίτορ, Μαλεζάς (64’ Χατζηισαΐας), Σκόνδρας, Τζιόλης, Τσίμιτορ, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες (72’ Κοροβέσης), Αθανασιάδης (46’ Μπερμπάτοφ).

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Αργυρόπουλος, Σιώπης (67’ Μπλέτσας), Κόρμπος, Μασούρας (80’ Πινιώτης), Βιγιάλμπα, Καθάριος, Μπαργκάν.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Γήπεδο: Τούμπα

Πηγή: soccerplus.gr