Συγκέντρωση της "αντιπολίτευσης" με παρουσία ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!

Το Σάββατο 28 Μαίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η συγκέντρωση των Ενώσεων που πρόσκεινται στην επονομαζόμενη «αντιπολίτευση» και επιθυμούν την αλλαγή του καθεστώτος που διαφεντεύει το ποδόσφαιρο εδώ και τρεις δεκαετίες.

Στη συγκέντρωση είναι πολύ πιθανό να δώσουν το παρόν και οι Ι. Αλαφούζος, Δ. Μελισσανίδης και Ι. Σαββίδης, που στηρίζουν την προσπάθεια των Ενώσεων να κερδίσουν στις εκλογές για την νέα Ε.Ε. της ΕΠΟ τον Οκτώβριο.

Η συγκέντρωση θα έχει προπαρασκευαστικό χαρακτήρα ενόψει της ΓΣ της ΕΠΟ στις 24 Ιουνίου, στην οποία αναμένεται να καταμετρηθούν οι Ενώσεις που στηρίζουν το υπάρχον σύστημα, όπως εκπροσωπείται από τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ και αυτές που επιθυμούν την αλλαγή του.

Τέλος, επειδή είναι πρόσφατη η συγκέντρωση των Ενώσεων που κάλεσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γ. Γκιρτζίκης, ο οποίος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Οκτωβρίου, η συγκέντρωση της «αντιπολίτευσης» θα «βοηθήσει» ώστε να εξαχθούν ακόμα πιο βάσιμα συμπεράσματα για τους συσχετισμούς δυνάμεων που υπάρχουν κατά την τρέχουσα περίοδο και για το ρόλο εκάστης ΕΠΣ.
Πηγή: soccerplus.gr