Υπερκόπωση ο Μανωλάς, χάνει το ματς με τον Πανιώνιο!

ποχή από κάθε δραστηριότητα λόγω υπερκόπωσης συνέστησαν οι γιατροί στον Στέλιο Μανωλά, που θα χάσει τον αγώνα της Παρασκευής με τον Πανιώνιο για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ καταβεβλημένος από το άγχος και την πίεση λόγω των διαδοχικών κρίσιμων αγώνων, αισθάνθηκε αδιαθεσία και για αυτό υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν υπερκόπωση.

Κατόπιν τούτων ο Στέλιος Μανωλάς θα ξεκουραστεί τις επόμενες μέρες και την ομάδα στον αγώνα με τον Πανιώνιο θα καθοδηγήσει ο Νίκος Παναγιωταράς. «Κοίτα να ξεκουραστείς. Μόνο εσύ με νοιάζεις και η υγεία σου. Θα κάνεις ότι σου είπαν οι γιατροί», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Στέλιο Μανωλά, μόλις ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας του υπηρεσιακού της «Ένωσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Ο προπονητής της ομάδας μας, Στέλιος Μανωλάς, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις εξαιτίας αδιαθεσίας την οποία αισθάνθηκε και οι γιατροί τού συνέστησαν αποχή από κάθε δραστηριότητα για πέντε τουλάχιστον ημέρες, λόγω υπερκόπωσης.

Εννοείται ότι για την ΑΕΚ αυτό που προέχει είναι η υγεία του ανθρώπου, που αποτελεί σύμβολο για την ομάδα μας και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο την ομάδα θα καθοδηγήσει ο συνεργάτης του Στέλιου Μανωλά, Νίκος Παναγιωτάρας".
Πηγή: soccerplus.gr