Κλείσιμο

Στις 24/06 η ΓΣ της ΕΠΟ, προς τέλη Οκτωβρίου οι εκλογές

Στις 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ της ΕΠΟ, στην οποία θα εγκριθεί ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, ενώ αναμένεται να γίνει και μία καταμέτρηση δυνάμεων μεταξύ του Γιώργου Γκιρτζίκη και της αντιπολίτευσης.

Οσον αφορά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Ομοσπονδία, αναμένεται να γίνουν το 3ο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Επιπλέον, στην ΕΕ της ΕΠΟ εγκρίθηκαν αλλαγές στους κανονισμούς, ενώ σε νέα συνεδρίαση μέσα στον Ιούνιο (14/06) θα γίνουν επιπρόσθετες αλλαγές στους κανονισμούς δεοντολογίας, με τον Γιώργο Γκιρτζίκη να υπογραμμίζει ότι θα γίνει πιστή αντιγραφή αυτών της FIFA και της UEFA.

Η συνεδρίαση δεν κράτησε πολύ και διεξήχθη σε χαμηλούς τόνους, ενώ δεν υπήρξαν αναφορά σε όσα έγιναν πριν και μετά τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και στην οπισθοχώρηση της ΕΠΟ στο θέμα των βοηθών του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Η σχετική ενημέρωση:

"Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μεταξύ άλλων αποφασίστηκαν τα εξής:

-η Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων- Μελών της ΕΠΟ την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016.

-η τροποποίηση των Κανονισμών Προπονητών, Σχολών Προπονητών, Διαμεσολαβητών, Ερασιτεχνικών Σωματείων και των Δικονομικών Κανονισμών των Πειθαρχικών Επιτροπών και της Α’ ΕΕΟΔ".
Πηγή: soccerplus.gr