Παράπονα Μαρινάκη για Κοντονή, ελπίζει σε ανασχηματισμό η ΕΠΟ!

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μέγαρο Μαξίμου προκάλεσε αρκετές συζητήσεις ως προς το timing που έγινε και κατά πόσο σχετίζεται με τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού για τους χειρισμούς του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, στο θέμα του τελικού του Κυπέλλου.

Από την πλευρά των "ερυθρολεύκων" σημείωναν ότι η συνάντηση αφορούσε το λιμάνι του Πειραιά, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο ουσιαστικός ηγέτης της παράταξης που κέρδισε τον δήμο.

Οσον αφορά το Υπουργείο, αρχικά δήλωναν άγνοια για τη συνάντηση Μαρινάκη-Παππά, ενώ αργότερα διέρρεαν ότι έγινε για το λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, η συζήτηση του ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Υπουργό Επικρατείας πήγε και σε ποδοσφαιρικά θέματα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς Κοντονή στο θέμα του Κυπέλλου, αλλά και για την ανακοίνωσή του, στην οποία έκανε λόγω για "μαφιόζικες πρακτικές".

Στην ΕΠΟ ενημερώθηκαν για τη συγκεκριμένη συνάντηση και κάποιοι έβγαζαν προς τα έξω ότι ο Σταύρος Κοντονής θα τοποθετηθεί σε άλλο υπουργείο, όταν πραγματοποιηθεί ανασχηματισμός, κάτι που αποτελεί διακαή πόθο της Ομοσπονδίας.
Πηγή: soccerplus.gr