Στον τελικό του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έστειλε με δυνατό σουτ που κόντραρε στον Φερνάντο, τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γκολ του Ουαλού στο 20ο λεπτό, στάθηκε αρκετό για τη "βασίλισσα", η οποία επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 στη ρεβάνς του 0-0 στο «Έτιχαντ» τη Μεγάλη Τρίτη και να στείλει την ομάδα του Ζιντάν στον τελικό του Μιλάνου, που είναι ο 14ος στην ιστορία της.

Οι «μερέχνες» δεν έπιασαν τρομερή απόδοση, ενώ το προβληματικό 4-1-4-1 και η αναγκαστική αλλαγή του Κομπανί για τη Σίτι, έφεραν σχετικά εύκολα το 1-0 των γηπεδούχων στο 20’ με το σουτ του Μπέιλ που χρεώθηκε αυτογκόλ του Φερνάντο (20’). Η Σίτι έδειξε σημάδια ζωής στο φινάλε του ημιχρόνου όταν και άγγιξε την ισοφάριση με το δοκάρι του Φερναντίνο (41’). Ακυρώθηκε σωστά, ως οφσάιντ, γκολ του Ράμος (36’). 

Πολύ καλύτερος ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο. Η Ρεάλ με μεγαλύτερη το δοκάρι του Μπέιλ (63’), είχε ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς όμως δεν τα κατάφερε. Εν τέλει, αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει και να δώσει χώρους στους Άγγλους, που με εξαίρεση την σουτάρα του Αγκουέρο δεν προβλημάτιζαν ιδιαίτερα. 
Πηγή: skai.gr