Γκιρτζίκης: Δεν παραιτούμαι, άλλοι πρέπει να παραιτηθούν

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης αποκάλυψε τις προθέσεις του στην εφημερίδα «ARENA PRESS» μετά τις έντονες φήμες, που έχουν αναπτυχθεί περί παραίτησής του στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η απάντηση του ήταν η εξής: "Δεν υπάρχει στο δικό μου λεξιλόγιο η λέξη 'παραίτηση'. Δεν παραιτούμαι από την ΕΠΟ, όχι μόνο εγώ, αλλά και ουδείς από το τωρινό συμβούλιο. Γιατί να παραιτηθούμε εμείς; Άλλοι πρέπει να παραιτηθούν".

Ακολούθησε ένα «ξέσπασμα» από τον Θρακιώτη παράγοντα, που βρίσκεται πάνω από 15 χρόνια στην διοίκηση της ΕΠΟ: «Τι να σας πω; Ότι άρχισαν πλέον να χρησιμοποιούν άλλα μέσα, πίεσης που φτάνουν έως το σημείο του εκβιασμού, προκειμένου να με οδηγήσουν εκεί που θέλουν;».

Παράλληλα "αποκάλυψε" ότι: "...μας επισκέφθηκαν κλιμάκια υπηρεσίας της Κυβέρνησης, για να μας ελέγξουν. Έχουμε ελεγχθεί πάρα πολλές φορές και εγώ προσωπικά, αλλά ήρθαν πάλι για να μας κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο. Ο σκοπός είναι ολοφάνερος. Θέλουν να μας σπάσουν την ψυχολογία, αλλά δεν θα τους περάσει".

Ο κ. Γκιρτζίκης δεν διευκρίνισε ποια υπηρεσιακά κλιμάκια της κυβέρνησης τον επισκέφθηκαν. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πρόκειται για την υπηρεσία φορολογικού ελέγχου (ΣΔΟΕ) ή κάποια άλλη οικονομική υπηρεσία, που πραγματοποιεί συναφείς ελέγχους.
Πηγή: soccerplus.gr