Καταγγελία κατά Παλάσκα στην Ε.Ε. της ΕΠΟ για την πλαστογραφία!

Καταγγελία προς την Ε.Ε. της ΕΠΟ έστειλαν τα πρώην μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας, Γ. Κρανής, Σ. Πάπαρης και Κ. Γιαννακόπουλος κατά του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μ. Παλάσκα, του ταμία της Ένωσης, Κ. Λαμπρόπουλου και του πρώην γενικού γραμματέα Αλ. Λέκκα.

Η καταγγελία έγινε με αφορμή την κατηγορία της Εισαγγελέως Καρδίτσας, κας Αρ. Τέγα, κατά του Παλάσκα και των δύο συνεργατών του, που θα δικαστούν στη 1.6.2016 για ««πλαστογραφία από κοινού μετά χρήσεως κατ' εξακολούθηση».

Μάλιστα στο κατηγορητήριο της Εισαγγελέως αναφέρεται ότι κατηγορούνται για νόθευση εγγράφων της ΕΠΣ Καρδίτσας, όπως ο οικονομικός απολογισμός, «με στόχο την παραπλάνηση με σκοπό να παραπλανήσουν τους αρμόδιους υπαλλήλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ότι πρόκειται για γνήσιο οικονομικό προϋπολογισμό για τη χρήση του έτους 2013, ώστε στη συνέχεια αυτή να τους χορηγήσει τακτική επιχορήγηση».

Οι καταγγέλοντες, που είναι και πολιτικοί ενάγοντες, ζητούν από την Ε.Ε. της ΕΠΟ να ενεργήσει όπως ενήργησε και στην περίπτωση της ΕΠΣ Μακεδονίας, που με απόφαση της, παρέπεμψε την υπόθεση στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου, στην πονική δικαιοσύνη και έστειλε επιστολή ενημέρωσης σε όλες τις Ενώσεις.

Επίσης, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, Γ. Παναγόπουλου, ζητούν «να παύθούν τα καταγγελλόμενα πρόσωπα από τα καθήκοντα τους ως αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου» και «να αναστείλουν προσωρινά την ιδιότητα του μέλους της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μέχρι την επόμενη Γ.Σ. Του Ιουνίου 2016».

Υπενθυμίζεται ότι έχει γίνει καταγγελία και προς τον κ. Σιμιτζόγλου με τη διττή ιδιότητα που έχει ως Αθλητικός Εισαγγελεάς και ως υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων της ΕΠΟ.

Διαβάστε την επιστολή προς την Ε.Ε. της ΕΠΟ ΕΔΩ
Πηγή: soccerplus.gr