Super League: Στο "Χ" Ξάνθη - Καλλονή και Βέροια - Λεβαδειακός

Δύο διαφορετικά 0-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Σε αυτό της Ξάνθης με την Καλλονή οι δύο ομάδες πρόσφεραν αρκετό θέαμα, σε αντίθεση με το Βέροια - Λεβαδειακός που το... μενού είχε σούπα.

Ξάνθη - Καλλονή 0-0

Η Ξάνθη είχε τις ευκαιρίες στα «Παγάδια», η Καλλονή είχε τα δοκάρια, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε για καμία από τις δύο ομάδες και το τελικό 0-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

Οι Ακρίτες ξεκίνησαν δυνατά και στο 17΄ είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 1-0, ωστόσο ο Δαύκος εξουδετέρωσε με δυσκολία του σουτ του Ορφανίδη. Στο 28΄ ακολούθησε μια ακόμη καλή φάση για τους γηπεδούχους με την κεφαλιά του Καπετάνου που δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 47΄ ο Σολτάνι πήρε την κεφαλιά μετά από κεφαλιά-πάσα του Γούτα, όμως ο Δαύκος έδιωξε σε κόρνερ. Ο Γούτας στην εξέλιξη της φάσης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πάνω στον γκολκίπερ της Καλλονής.

Στο 74΄ η Καλλονή έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ ωστόσο το χτύπημα φάουλ του Τσαμπούρη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το ίδιο συνέβη και στο πλασέ του Γεωργίου στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου):
Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Γούτας, Γουάλας, Παπαστεργιανός (78' Σκούρτης), Βασιλακάκης, Ορφανίδης, Νιέτο (88' Ντιμιτρόφ), Σολτάνι (66' Κρίστοφερ), Καπετάνος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ν. Καραγεωργίου): Δαύκος, Τσαμπούρης, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μίκιτς, Καλτσάς, Μπλάζιτς (83' Ούκα), Γεωργίου, Γουερέ (55' Ξυδάς), Μανούσος (90' Γκαμάγκας), Μάρκοβιτς.

Βέροια - Λεβαδειακός 0-0

Σε ένα ματς δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις και βαθμολογικό ενδιαφέρον Βέροια και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Μόλις στο 11΄ Βοιωτοί είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ ωστόσο ο Γιαννούλης πρόλαβε τον Μπεν που ήταν έτοιμος να πλασάρει προ κενής εστίας.

Στο 22΄ ήρθε η απάντηση για την Βέροια με το πλασέ του Μαγιέφσκι να καταλήγει στο δοκάρι του Μοσχονά, ενώ στο 39΄ του σουτ του Αρτσε πέρασε λίγο άουτ από το τέρμα των φιλοξενουμένων.

Στο 66΄ ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι με το φάουλ του Μερεμπασβίλι, ενώ στην συνέχεια ο ρυθμός του ματς έπεσε ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Ελευθερόπουλος):
Καντιμοίρης, Μαλόν (86' Νέτο), Πούγγουρας, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Σιόντης, Άρτσε (79' Καϊκούτ), Γιουσούφ, Μαγέφσκι (62' Αμπντούν), Ανάκογλου, Ναζλίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Γιάχιτς, Στάθης, Γιακουμάκης, Μπεν (46' Ατζαγκούν, 68' Παππάς), Μερεμπασβίλι, Μεντί (84' Τσουρίκοφ), Τόπι.
Πηγή: soccerplus.gr