Ιδού η Ρόδος, ιδού και ο Μαραθώνιος - Στόχος οι 1.200 συμμετοχές

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του 3ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου που θα διεξαχθεί στις 17 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια της, παρουσιάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες των αγώνων και των εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του Μαραθωνίου, όπως επίσης και η νέα διαδρομή, η οποία αναμένεται να προσελκύσει φέτος ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Επιπροσθέτως, έγιναν γνωστοί οι χορηγοί που θα υποστηρίξουν την διοργάνωση.

Η Ράνια Ρεμπούλη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που κέρδισε τον περυσινό Μαραθώνιο και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς του Ρίο, παραβρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου και δήλωσε εξαιρετικά ευτυχής που θα τρέξει και φέτος: "Είμαι πολύ χαρούμενη που για μία ακόμα χρονιά θα τρέξω στη Ρόδο που με έχει αγκαλιάσει από τα πρώτα μου βήματα στον αθλητισμό. Πλέον για μένα η συναισθηματική αξία της συμμετοχής είναι τεράστια. Από πλευράς μου θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να έχει επιτυχία αυτή η διοργάνωση. Αν και δεν θα τρέξω φέτος τη Μαραθώνια διαδρομή, αφού δεν γίνεται επειδή θα πάω στο Ρίο για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και είναι θέμα προπόνησης, θα τρέξω στα 10 χλμ. και θα είμαι κοντά στους διοργανωτές και σε όλους τους αθλητές που θα λάβουν μέρος. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους".

Πηγή: skai.gr - Γ. Παπαδημητρόπουλος