Ικανοποίηση σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης Κοντονή

Θετικά εκφράστηκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σχετικά με την ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τις διοικήσεις τους να είναι σύμφωνες με την θέση του Υφυπουργού.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες προσυπογράφουν την τοποθέτηση του κ. Κοντονή σχετικά με την αποχώρηση από το ποδόσφαιρο όσων είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης", σημειώνοντας ότι κάπως έτσι θα καθαρίσει ο χώρος.

Η τοποθέτηση των ανθρώπων της ΑΕΚ αναφέρει: «Συμφωνούμε απόλυτα με τις θέσεις του κυρίου Υπουργού, επικροτούμε τις απόψεις που διατυπώνονται και αυτό που εύλογα περιμένουμε είναι να γίνουν πράξη».

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τόνιζαν: «Χαιρόμαστε που ο κ. Κοντονής προχώρησε στη σημερινή του τοποθέτηση, όπου ζήτησε αυτό που οι ποδοσφαιρικές αρχές θα έπρεπε να είχαν εφαρμόσει, το ελάχιστο αυτονόητο, προχωρώντας σε αυτοκάθαρση. Όντως, μόνο η Πολιτεία μπορεί να επισπεύσει διαδικασίες κάθαρσης και για τον λόγο αυτό ζητούμε την παρέμβασή της κάθε φορά που βιάζεται η κοινή λογική, για να αποτρέψουμε να στραφεί και ο τελευταίος φίλαθλος μακριά από το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Πηγή: soccerplus.gr