Η ΕΠΟ στηρίζει τον Ινφαντίνο αλλά και... τον Μποροβήλο

Καμία συζήτηση δεν έγινε στην Ε.Ε. της ΕΠΟ που συνεδρίασε την Πέμπτη (28/01) σχετικά με το έγγραφο που απέστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με το οποίο ζητούσε να διαπιστωθούν κωλύματα ανθρώπων του ποδοσφαίρου που έχουν παραπεμφθεί σε δίκη με βάση το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων της περιόδου 2008-11.

Η Ομοσπονδία δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα, παρουσία του Γιώργου Μποροβήλου, ενώ στα πηγαδάκια λέγονταν ότι δεν συντρέχει λόγος έκπτωσης του από την προεδρία της Super League παρά τις κατηγορίες για δωροδοκία και δωροληψία, διότι είναι σε βαθμό πλημμελήματος και όχι σε βαθμό κακουργήματος.

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι το θέμα για την ΕΠΟ έχει κλείσει και μένει να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού ή αν και γι’ αυτόν το θέμα έχει κλείσει.

Μπορεί η ΕΠΟ να μην ασχολήθηκε με τον Μποροβήλο, αλλά με τον Ινφαντίνο, ο οποίος με επιστολή του ζήτησε την ψήφο της Ομοσπονδίας στις εκλογές της FIFA για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Με εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, που δεν αιτιολογήθηκε, να στηρίξει την υποψηφιότητα του στενού συνεργάτη του Μισέλ Πλατινί και Θεόδωρου Θεοδωρίδη.
Πηγή: soccerplus.gr