Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Master Ref: Επιλεκτικές ευαισθησίες υπέρ ΟΣΦΠ από Σπάθα και Ζησιμόπουλο

Για τη διαιτησία στον αγώνα Πλατανιάς - ΟΣΦΠ, ο κριτής του Master Ref στο soccerplus.gr, Kώστας Ακρίδας, υποστήριξε τα εξής:

Πλατανιάς – ΟΣΦΠ 1-1, Διαιτητής: Σπάθας, Κριτής: Ακρίδας

«Κακώς ο βοηθός Zησιμόπουλος, που ανήκει στην ΕΠΣ Πειραιά όπως και ο διαιτητής Σπάθας, σε δυο περιπτώσεις άφησε σε καταφανή θέση για οφσάιντ δυο παίκτες του Ολυμπιακού. Η φάση έπρεπε να διακοπεί και ευτυχώς για αυτόν, ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε.

Όσον αφορά τον αναπτήρα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, εφόσον ο διαιτητής Σπάθας έκρινε ότι μπορούσε να προκαλέσει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη έπρεπε να διακόψει οριστικά τον αγώνα.

Προφανώς έκρινε ότι δεν μπορούσε να προκαλέσει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη συνεπώς μπορούσε κάλλιστα να διακόψει προσωρινά τον αγώνα, να γίνει εξαγγελία από τα μεγάφωνα και να γραφτεί στο φύλλο αγώνα. Κατά τα λοιπά ο Σπάθας ήταν αρκετά ευαίσθητος στα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.0

Δείτε ΕΔΩ τις κριτικές των κριτών του Master Ref για τους υπόλοιπους αγώνες της 18ης αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Πηγή: soccerplus.gr