Κύπελλο Ελλάδος: Παρωδία η κλήρωση - Τα ζευγάρια στη φάση των "16" (upd)

Για πολλοστή φορά η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ μπέρδεψε δημοσιογράφους και φιλάθλους με τον τρόπο που έκανε την κλήρωση της φάσης των «16» της διοργάνωσης. Δεν ακούγονταν τα ζευγάρια που έβγαιναν, δεν φαίνονταν τα μπαλάκια και προέκυπταν ζευγάρια στα ...μουγκά!

Το μέλος της Επιτροπής που είχε αναλάβει να ανακοινώνει τα ονόματα των ομάδων που κληρώνονταν, δεν σηκωνόταν από τη θέση του για να δείξει τα μπαλάκια ενώ μιλούσε τόσο χαμηλόφωνα, ώστε κάποια ζευγάρια, όπως π.χ. το Χανιά - Ολυμπιακός δεν ακούστηκαν καν και έγιναν γνωστά εκ των υστέρων!

Επιπλέον, η ίδια η Επιτροπή μπερδεύτηκε στο ξεκίνημα της κλήρωσης και ενώ όλοι νόμιζαν πως προέκυψε ζευγάρι Εργοτέλης - Ηρακλής και ακολούθως ακούστηκαν τα Χανιά, τελικά το ζευγάρι ήταν Εργοτέλης - Πανιώνιος και τα Χανιά ...έγιναν Πλατανιάς - Ατρόμητος, πριν τελικά γίνει γνωστό πως κληρώθηκαν με τον Ολυμπιακό...

Τα ζευγάρια των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

Βέροια - Ηρακλής

Εργοτέλης - Πανιώνιος

Πλατανιάς - Ατρόμητος

Χανιά - Ολυμπιακός

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Λεβαδειακός - ΑΕΚ

Λάρισα - Αστέρας Τρίπολης

Καλλονή - ΠΑΟΚ

Τα πρώτα παιχνίδια (στην έδρα των αδυνάτων) θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Ιανουαρίου στις έδρες των δεύτερων και οι ρεβάνς στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου στις έδρας των πρώτων. Για την κλήρωση της φάσης των "8" δεν υπάρχουν ανάλογοι περιορισμοί.
Πηγή: skai.gr