Aυτοί είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Μπενίτεθ στη Ρεάλ

Εντάξει, δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά για τον Μπενίτεθ από την αρχή, ωστόσο, το 4-0 από την Μπαρτσελόνα και μάλιστα μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει έτσι. Η αλλαγή προπονητή είναι πλέον δεδομένη, απλώς ακόμα δεν έχει βρεθεί το πρόσωπο.

Θα είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, όπως ανέφεραν το ρεπορτάζ όλη την προηγούμενη εβδομάδα και όπως... ανακοίνωσε και ο Ριβάλντο μέσω των social media;Ή θα προτιμηθεί μια πιο... σίγουρη λύση, όπως είναι αυτή του Βίκτορ Φερνάντεθ;

Αυτή τη στιγμή αυτά είναι τα δύο ονόματα που ακούγονται στην περίπτωση που ο Ράφα Μπενίτεθ αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων.

Σύμφωνα με τα περισσότερα ρεπορτάζ στην Ισπανία, επιλογή του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος προπονεί την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ. Ο ίδιος ο Γάλλος, όμως, δεν επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα στο μέσο της σεζόν και θα προτιμούσε να αρχίσει από το μηδέν για να παρουσιάσει τη δική του δουλειά. Αυτό φαίνεται πως είναι το μοναδικό εμπόδιο για να προχωρήσει η δική του περίπτωση.

Αν δεν πειστεί ο «Ζιζού», τότε δεν αποκλείεται να επιλεγεί ο Βίκτορ Φερνάντεθ, ο οποίος θα είναι αυτός που θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ώστε το επόμενο καλοκαίρι να πιάσει δουλειά ο Ζιντάν.

Ο Φερνάντεθ αποχώρησε από τη Λα Κορούνια τον περασμένο Απρίλιο και λίγους μήνες μετά ανέλαβε υπεύθυνος στις ακαδημίες της «βασίλισσας». Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό ο 54χρονος προπονητής να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τώρα τον Μπενίτεθ για να παραδώσει στο τέλος της περιόδου τα ηνία στον Ζιντάν.
Πηγή: skai.gr