Κλείσιμο

ΠΑΟ: Bοηθός του Αναστασίου o Mέντες, σε άλλο πόστο ο Βονόρτας

Μία μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε ο Παναθηναϊκός αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Γιάννη Βονόρτα στο προπονητικό επιτελείο, καθώς ανακοινώθηκε ότι ο Νταβίντ Μέντες θα είναι ο νέος βοηθός του Γιάννη Αναστασίου!

Ετσι, ο 33χρονος έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με την "πράσινη" ΠΑΕ να ξεκαθαρίζει ότι ο Βονόρτας θα παραμείνει στην ομάδα, αναλαμβάνοντας άλλο πόστο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Στην προπονητική ομάδα του Παναθηναϊκού εντάσσεται από σήμερα ο Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα. Ο Μέντες αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή.

Η επαγγελματική στάση του, η ποδοσφαιρική διαδρομή του και η πολύ καλή σχέση του με συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεκτιμήθηκαν στη λήψη της απόφασης.

Η επιλογή της ΠΑΕ εντάσσεται στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης νέων και φιλόδοξων προσώπων που δείχνει σταθερά η διοίκηση της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμά ιδιαίτερα την προσφορά του Γιάννη Βονόρτα και τον ευχαριστεί για την παρουσία του στο τεχνικό επιτελείο.

Η σχέση του συλλόγου με τον πιστό στρατιώτη της ομάδας συνεχίζεται από άλλο πόστο, κάτι που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών".
Πηγή: soccerplus.gr