Τέλος ο Δέλλας από την ΑΕΚ, "παίζει" το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ!

Στην λύση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Τραϊανό Δέλλα οδήγησαν οι εξελίξεις, έπειτα από το κλίμα που διαμορφώθηκε μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Σε αυτές δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις για ένα διαζύγιο που είχε διαφανεί λόγω της... ατμόσφαιρας που υπήρχε. Και όλα δείχνουν ότι έχει ήδη αναπτυχθεί ένα έντονο... φλερτ όσον αφορά την επόμενη μέρα στον πάγκο της Ένωσης.

Στο τραπέζι έπεσαν αρκετά ονόματα και ένα από αυτά φαίνεται πως έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος. Πρόκειται για την περίπτωση ενός... παλιού γνώριμου, του Μανόλο Χιμένεθ, που το 2011 πανηγύρισε με την Ένωση την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η λύση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Τραϊανό Δέλλα επισημοποιήθηκε πριν από λίγο και με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς».
Πηγή: skai.gr