Τα σοκαριστικά τηλεφωνήματα για τον Όντομ που είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Τα νέα για την κατάσταση του Λαμάρ Όντομ δεν είναι ενθαρρυντικά, ενώ εξελίξεις έρχονται συνέχεια στην επικαιρότητα για τα αίτια της κατάστασής του. Σύμφωνα με την Daily Mail στον οργανισμό του Όντομ βρέθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών, ενώ τις τέσσερις τελευταίες μέρες κοκαΐνη υπήρχε στο αίμα του, αφού είχε πάρει με αρκετές ιερόδουλες.

Σύμφωνα πάντα με το Αγγλικό μέσο ο πρώην παίκτης έχει υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά, το συκώτι του έχει διαλυθεί και οι πιθανότητες να επιβιώσει πλέον βρίσκονται στο 50%. Η ζημιά που έχει υποστεί ο εγκέφαλος του είναι αρκετά σημαντική και μη αναστρέψιμη ακόμη και αν καταφέρει ο πρώην ΝΒΑερ να κρατηθεί στην ζωή.

Ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο ο Όντομ να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο πριν το συμβάν ο ίδιος μίλαγε για την «κατεστραμμένη ζωή του». Τα ξένα μέσα στέκονται και στο γεγονός ότι λίγο πριν βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση ο Όντομ είχε προβληθεί στην τηλεόραση το ριάλιτι των αδελφών Καρντάσιαν, με την Κλόι, πρώην γυναίκα του, να εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση του πρώην παίκτη αφού είχε κλονιστεί όταν ο καλύτερος του φίλος πέθανε εξαιτίας των ναρκωτικών.

Οι κλήσεις στην αστυνομία

Τρεις κλήσεις έγιναν στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας της Νεβάδα, από την εργαζόμενη στον οίκο ανοχής και τον διευθυντής της, όταν βρήκαν αναίσθητο τον Λαμάρ Όντομ μέσα στο δωμάτιο.

Στην πρώτη κλήση η κοπέλα αναφέρει ότι ο πελάτης δεν αναπνέει, δεν τον ονοματίζει και αναφέρει ότι είναι 30 χρονών.

Έπειτα καλεί ξανά σε κατάσταση πανικού, λέει ότι είναι αναίσθητος και τονίζει, «άσπρο υγρό βγαίνει από το στόμα του και αίμα από τη μύτη του».

Η τρίτη κλήση γίνεται από τον διευθυντή του οίκου ανοχής, ο οποίος λέει στην αστυνομία: «Αναπνέει κανονικά. Ροχαλίζει λίγο αλλά αναπνέει. Βγαίνει υγρό απο τη μύτη και το στόμα του, το οποίο έχει κόκκινο χρώμα. Δεν είναι κόκκινο όπως το αίμα. Το είδα να βγαίνει από τη μύτη του. Αναπνέει με το στόμα ανοιχτό. Προσπαθώ να το μιλήσω και ακούω κάποιους ήχους από αυτόν. Βρίσκεται σίγουρα σε βαθύ ύπνο. Γνωρίζω να κάνω τεχνητή αναπνοή αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνω αφού αναπνέει κανονικά. Σωστά; Είναι γυρισμένος στην δεξιά πλευρά».

Από την αστυνομία αναφέρουν να τον γυρίσει από την αριστερή πλευρά και ο διευθυντής απαντάει: «Τον γύρισα. Βγαίνει υγρό από το στόμα και τη μύτη. Έχει πάρει “Reload”, ένα ισχυρό σεξουαλικό βοήθημα. Έχει πάρει πολλά από αυτά σε διάστημα τριών ημερών. Κάποιος μου είπε ότι είχε και κοκαΐνη η οποία τελείωσε το Σάββατο. Από τότε είχε κανονικά τις αισθήσεις του».

Αστυνομία: «Απ’ όσο γνωρίζετε δεν έχει κάνει χρήση κοκαΐνης από το Σάββατο;»

«Σωστά».

 

Πηγή: soccerplus.gr