Εδειξε χαρακτήρα και έφυγε με το "διπλό" από τη Βέροια η ΑΕΚ

Το πρώτο της "διπλό" μετά την επιστροφή της στην Super League πέτυχε η ΑΕΚ. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η "Ενωση" επικράτησε της Βέροιας (2-1) και διατηρήθηκε στο -5 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο "Δικέφαλος" μπήκε καλύτερα στο ματς και πίεσαν τους γηπεδούχους, θέλοντας να δώσουν απαντήσεις για την ήττα στην Τούμπα, όμως η "Βασίλισσα του Βορρά" ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Νέτο στο 32’, έπειτα από λάθος του Μπουονανότε.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να απαντήσει στο δεύτερο ημίχρονο και τα κατάφερε στο 49’, με τον Μπουονανότε να σκοράρει και να εξιλεώνεται για το λάθος που έκανε στο γκολ που δέχτηκε η "Ενωση".

Η πίεση του "Δικεφάλου" συνεχίστηκε και δικαιώθηκε στο 90’, όταν ο Μπαρμπόσα ολοκλήρωσε την ανατροπή με όμορφη εκτέλεση φάουλ, χαρίζοντας στην ΑΕΚ το πρώτο της "διπλό" για φέτος.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Γεωργιάδης):
Καντιμοίρης, Αραγονές, Μαραγκός, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Σιόντης, Βεργώνης, Νέτο (87’ Γεωργιάδης), Ναζλίδης, Μερεμπασβίλι (77’ Μαγέφσκι), Αμπντούν (71’ Κόλα).

ΑΕΚ (Δέλλας): Μπαρόχα, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος (80' Μπαρμπόσα), Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες (64’ Πλατέλλας), Μπουονανότε (75’ Κρισάντους), Μάνταλος, Βάργκας, Αραβίδης.
Πηγή: soccerplus.gr