Φουλ για την 2η θέση στα πλέι οφ ο Αστέρας, 1-0 τον Ατρόμητο

Ο Αστέρας με το τέρμα του Κουρμπέλη επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρομήτου στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και παραμένει στο «παιχνίδι» για την διεκδίκηση της 2ης θέσης.

Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν μόλις στο 3ο λεπτό τα αντίπαλα καρέ με τον Ιγκλέσιας από στημένη φάση.

Στο 22΄ ήρθε η απάντηση από πλευράς Ατρομήτου με το σουτ του Μαρσελίνιο να εξουδετερώνεται με δυσκολία από τον Θεοδωρόπουλο.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σανκαρέ σταμάτησε τελευταία στιγμή τον Δημούτσο πριν βρεθεί μόνος απέναντι στον γκολκίπερ του Αστέρα, ενώ στο 24 η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουμπίντες κατέληξε στα χέρια του Θεοδωρόπουλου.

Έπειτα ήταν η σειρά των Δημούτσου και Καραμάνου να απειλήσουν στο 35’ και στο 37’ αντίστοιχα, όμως ο πορτιέρο των Αρκάδων είχε τη λύση και στα δύο σουτ, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το ματς έπεσε αρκετά σε ρυθμό και στο 66΄ ο Κουρμπέλης εκμετελεύτηκε την λάθος έξοδο του Γκορμπούνοφ σε εκτέλεση φάουλ και έκανε το 1-0 για τον Αστέρα.

Ο Ατρόμητος έχασε σημαντική ευκαιρία στο 89΄ για να φέρει το ματς στα ίσια με τον Ναπολεόνι να πιάνει την κεφαλιά, έπειτα από τη σέντρα του Κατσουράνη, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω.

Αστέρας (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (71' λ.τ. Ζησόπουλος), Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Κουρμπέλης (77' λ.τ. Αλόκο), Ιγκλέσιας, Ρόλε (63' Μούκαμ), Νίκο, Γιαννιώτας, Μπαράλες.

Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Δημούτσος, Αγκουαζί (69' Ναπολεόνι), Καραμάνος (77' Παπάζογλου), Ούμπιντες (72' Μπρίτο), Μαρσελίνιο.

Βαθμολογία πλέι-οφ:

ΠΑΟ 11 (3αγ.)
Αστέρας 6 (4αγ.)
ΠΑΟΚ 4 (3αγ.)
Ατρόμητος 2 (4αγ.)
Πηγή: soccerplus.gr