Κλείσιμο

Απαλλάχθηκαν Καλλονή και Ατρόμητος για το "ύποπτο" ματς

Στην απαλλαγή της Καλλονής και του Ατρομήτου αναφορικά για τον μεταξύ τους αγώνα (1-1, 10/05), ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ύποπτος προς χειραγώγηση, προχώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Βέβαια, η απόφαση αυτή είναι αναμενόμενη, καθώς οι ομάδες στις οποίες έχουν ασκηθεί διώξεις για χειραγώγηση κάποιου αγώνα δεν μπορούν να τιμωρηθούν, εάν δεν κατηγορούνται τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές τους.

Παράλληλα, η Πειθαρχική Επιτροπή μοίρασε πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο αναφορικά με την συμπεριφορά των φιλάθλων του στις δύο πρώτες αγωνιστικές των play-off.

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης και 2ης αγωνιστικής των Play Offs Super League ΟΠΑΠ. Αναλυτικά:

1η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

2η Αγωνιστική

Α)
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

*Επίσης, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 25/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 28-5-2015 και ώρα 12:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ από τη σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 25/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 28-5-2015 και ώρα 12:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ από τη σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία".

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr