Ψάχνεται για "μπαμ" η ΑΕΚ, προτάθηκε ο Φαν ντερ Φάαρτ

O Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ είναι ένα από τα ονόματα που... παίζουν για την ΑΕΚ, εν όψει της επιστροφής της στη Super League, που συνεπάγεται με την μεταγραφική ενίσχυσή της.

Ο διεθνής Ολλανδός χαφ, με τη σπουδαία καριέρα, έχει προταθεί στην Ένωση και η περίπτωσή του εξετάζεται από την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, πριν από περίπου δύο μήνες είχε υπάρξει επαφή της Ένωσης με την πλευρά του παίκτη, ακούγοντας τις οικονομικές του αξιώσεις.

Στη συζήτηση που έχει γίνει υπολογίζεται πως και με την εφορία πληρωμένη από την ΑΕΚ, αυτή η μεταγραφή μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2 εκατ. ευρώ.

Στα 32 του ο Ολλανδός σούπερ σταρ με το "φαρμακερό" αριστερό πόδι και τη μεγάλη καριέρα σε Άγιαξ, Ρεάλ, Τότεναμ, Αμβούργο, άλλά και τις 109 συμμετοχές με την Εθνική Ολλανδίας, ψάχνει την επόμενη πρόκληση της καριέρας του και η ΑΕΚ είναι μέσα στις επιλογές του...

Εκτός του Φαν ντερ Φαάρτ πάντως στην ΑΕΚ έχουν προταθεί άλλες δύο περιπτώσεις παικτών ανάλογου επιπέδου και βεληνεκούς. Παίκτες που το όνομά τους κάνει "μπαμ" και η ιστορία τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι γνωστή σε όλους. Στην ΑΕΚ δεν βιάζονται, εξετάζουν όλα τα δεδομένα, κάνουν συζητήσεις και θα αποφασίσουν ποια, ποιες κι αν θα προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση.
Πηγή: soccerplus.gr