Δεύτερη γκέλα για τον ΠΑΟΚ στα play-off, 0-0 με τον Αστέρα

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στην διαδικασία των play-off έχασε ο ΠΑΟΚ, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, αν και αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 83’ (αποβλήθηκε ο Φερνάντες).

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ξεκίνησε δυναμικά το ματς και είχε δοκάρι σε σουτ του Μακ μόλις στο 5ο λεπτό. Οι Θεσσαλονικείς συνέχιζαν να πιέζουν για κάποιο τέρμα, χάνοντας ευκαιρίες με τους Μακ (26’) και Κάτσε (34’) όμως οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν σταδιακά και απείλησαν με τους Μπαράλες (37’) και Μάσα (40’), όμως το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Αρκάδες ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα και προσπάθησαν να γίνουν επικίνδυνοι κυρίως με αντεπιθέσεις και μακρινά σουτ, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες με τον Κουλούρη (65’, 70’) με τις προσπάθειες του νεαρού επιθετικού να σταματάνε στα δοκάρια του Θεοδωρόπουλου.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την πίεση, η αποβολή του Φερνάντες στο 83’ με δεύτερη κίτρινη του έδωσε ώθηση, όμως το γκολ της νίκης δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα τα χειροκροτήματα για την προσπάθεια να γίνουν αποδοκιμασίες για ένα ακόμη στραβοπάτημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης):
Ιτάνζ, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κόστα, Ρατς, Νομπόα (80’ Σαββίδης), Τζιόλης, Κάτσε, Μακ (72΄ Πόζογλου), Περέιρα, Παπαδόπουλος (60’ Κουλούρης)

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Σανκαρέ, Γκοιάν, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα (88’ Ζησόπουλος), Μπαντιμπανγκά (84’ Τσοκάνης), Ρόλε (75’ Φερνάντες), Μπαράλες

*** Στο ημίχρονο της αναμέτρησης τιμήθηκε ο Λίνο για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ
Πηγή: soccerplus.gr