Προθεσμία σε τέσσερις παίκτες της Βέροιας για το ματς με ΟΣΦΠ

Συνεχίζεται η "παρέλαση" ποδοσφαιριστών της Βέροιας που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό (3-0, 06/01/13), ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ύποπτος προς χειραγώγηση, από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη.

Ετσι, με τους Αλέξανδρο Καλογέρη, Κωνσταντίνο Μπάρμπα και Γιώργο Σκαθαρούδη στην Ευελπίδων βρέθηκαν οι Δημήτρης Αμαραντίδης, Δημήτρης Μάνος, Χαράλαμπος Παυλίδης και Ηλίας Ιωάννου, οι οποίοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, με την κατηγορία που αντιμετωπίζουν να είναι αυτή της δωροδοκίας-δωροληψίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος για στοιχηματικούς λόγους.

Η υπόθεση ξεκίνησε έπειτα από τις καταθέσεις των Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Νίκου Γεωργέα, στις οποίες τόνισαν ότι ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Λαναρής, είπε στους παίκτες να χάσουν 3-0 από τους "ερυθρόλευκους" στο δεύτερο ημίχρονο.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος απαγόρευσης με το ποδόσφαιρο τόσο στον Γιώργο Λαναρή όσο και τον πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργο Αρβανιτίδη.

Στο κομμάτι της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για την ίδια υπόθεση αθώωσε την Βέροια και απάλλαξε λόγω αμφιβολιών από τις κατηγορίες τους Λαναρή και Αρβανιτίδη.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr