Περιοριστικοί όροι σε δύο μέλη πειθαρχικών επιτροπών της ΕΠΟ

Τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο φέρεται να επέβαλε στους Γιώργο Βλάσση και Μαρία Αναστασάκη ο ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης που διερευνά την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" και ο εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων, οι οποίοι απολογήθηκαν την Παρασκευή (24/04).

Πρόκειται για δύο εν ενεργεία μέλη επιτροπών της ΕΠΟ.  ο Γιώργος Βλάσης είναι πρώην τακτικός δικαστής μέλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ενώ η Μαρία Αναστασάκη είναι δικηγόρος και αναπληρωματικό μέλος Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Όπως είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους η κατηγορίες της αφορούν "εσφαλμένες κρίσης, που σύμφωνα με τα στοιχεία της δικοφγραφίας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αφορά την απόφαση σχετικά με τον αγώνα του Τύρναβου με τον Εθνικό Γαζώρου.

Για την ίδια υπόθεση έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν ο πρώην πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Φούτμπολ Λιγκ κατά την περίοδο της διερεύνησης, Λευτέρης Ζάμπρας και στην κα. Ιωάννα Παντελοπουλου που είναι δικηγόρος, μέλος της πειθαρχικής  επιτροπής της Football League.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος περιοριστικός όρος ισχύει και για τον Χαρίλαο Ζυγογιάννη, επίτιμο αντεισαγγελέα Εφετών και πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr