Κλείσιμο

Euroleague: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά τα μεγάλα λάθη του τον πρόδωσαν και η ανώτερη Μπαρτσελόνα έφυγε με τη νίκη από το κατάμεστο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι Ντόελμαν, Ναβάρο και Πλάις πλήγωσαν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι πράσινοι έπεσαν στην 4η θέση του 5ου ομίλου στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την πρόκριση τους στα πλέι οφ.

Η αλήθεια είναι, ότι η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη σε όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα. Το στοιχείο που έκανε πάνω από όλα τη διαφορά ήταν η εξαιρετική απόδοση των αναπληρωματικών του Πασκουάλ που μπήκαν και έπαιξαν καλύτερα από τους βασικούς.

Αν κάποιος πριν από το ματς έλεγε στον Ιβάνοβιτς, ότι ο Παναθηναϊκός θα δεχθεί 36 πόντους από τους Πλάις και Ντόελμαν, μάλλον θα τον αντιμετώπιζαν με χιούμορ αλλά τελικά κάτι τέτοιο συνέβη.

Ο Νέλσον τέλος λειτούργησε ως αντί-Μίδας. Κάθε φορά που έπιανε την μπάλα στις τελευταίες επιθέσεις, κάτι κακό γινόταν για τον Παναθηναϊκό.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 32-42, 52-57, 77-81

Παναθηναϊκός:
Σλότερ 9, Γιάνκοβιτς, Φώτσης 9, Νέλσον 7, Παππάς 6, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 12, Γκιστ 14, Μπατίστα 16, Μπλουμς, Λαβάλ 4.

Μπαρτσελόνα: Ντόλμαν 21, Χουέρτας 2, Αμρπίνες 9, Ναβάρο 17, Σατοράνσκι 7, Πλέις 15, Τόμας 2, Ολεσον, Νάχμπαρ, Τόμιτς 8.
Πηγή: skai.gr