Ο ΠΑΟΚ ζητεί από την ΕΠΟ την πειθαρχική δίωξη του Ολυμπιακού

Την πειθαρχική δίωξη του Ολυμπιακού ζητεί από την ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την δημόσια σιωπή των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά και των προπονητών του (Νικοπολίδης, Περέιρα) στον ΟΤΕ TV, μετά τα ματς με Φωστήρα και Τύρναβο σε Ταύρο και Λάρισα αντίστοιχα.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου του Βορρά" θεωρούν ότι η Ομοσπονδία και ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας έπρεπε να έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση. Για το λόγο αυτό προχώρησαν στην καταγγελία αυτή, ζητώντας την εφαρμογή των κανονισμών.

Βάσει ΚΑΠ σε περίπτωση που μία ομάδα δεν εκπληρώσει αυτή την συμβατική της υποχρέωση (προπονητής και παίκτες να μιλήσουν στα ΜΜΕ), τότε προβλέπεται χρηματικό πρόστιμο έως 20.000 ευρώ στην ΠΑΕ, απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις αγωνιστικές στον προπονητή και αποκλεισμό έως 4 αγωνιστικών για τον ποδοσφαιριστή που ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στην συνέντευξη Τύπου.

Σε περίπτωση υποτροπής οι παραπάνω ποινές διπλασιάζονται.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (4/2) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία του Ιάκωβου Αγγελίδη και την Πέμπτη (5/2) η απολογία για την ανακοίνωση στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, υπόθεση που είχε αναβληθεί την περασμένη Πέμπτη (29/1).
Πηγή: skai.gr