Πήρε το «Χ» η ΑΕΚ στη Ριζούπολη, ένταση μετά το ματς!

Μπορεί όλα να της πήγαν στραβά στην Ριζούπολη, όμως η ΑΕΚ γλίτωσε τα χειρότερα, παίρνοντας την ισοπαλία από τον Απόλλων Σμύρνης (1-1). Ένταση μεταξύ των οπαδών μετά το τέλος του αγώνα.

Μπορεί όλα να της πήγαν στραβά στην Ριζούπολη, όμως η ΑΕΚ γλίτωσε τα χειρότερα, παίρνοντας την ισοπαλία από τον Απόλλων Σμύρνης (1-1), ελαχιστοποιώντας τις απώλειές της σε ένα ματς που δεν παρουσίασε το καλύτερό της πρόσωπο. Τα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης ήταν καταστροφικά για την "Ενωση", καθώς της ακυρώθηκαν δύο γκολ με κεφαλιές των Μάνταλου και Αραβίδη, ο Πλατέλλας αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο 23’, ενώ στο 29’ βρέθηκε πίσω στο σκορ με κεφαλιά του Κοτσώνη.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα προσπάθησαν να ισοφαρίσουν πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε το σκληρό παιχνίδι, με την ΑΕΚ να βγαίνει κερδισμένη, όταν ο Αραβίδης κέρδισε πέναλτι στο 78’, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μάνταλος.

Η "Ενωση" κυνήγησε την ολική επαναφορά, όμως το γυριστό του Μπρέσεβιτς στο 85’ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήρθε η αποβολή του Μάνταλου, εξέλιξη που έκοψε την φόρα των «κιτρινόμαυρων» και βοήθησε στο να διατηρηθεί το 1-1.

Επεισόδια μετά το τέλος του ματς…

Eπεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος του ματς. Συγκεκριμένα, μερίδα οπαδών της ΑΕΚ έφυγαν από την εξέδρα που φιλοξενούσε τους «κιτρινόμαυρους» και κατευθύνθηκαν απειλητικά προς την πλευρά των οπαδών του Απόλλωνα.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν για αρκετά λεπτά με την αστυνομία να είναι απούσα. Οι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση και να βάλουν τέλος στα επεισόδια και τα κατάφεραν μετά από αρκετά λεπτά.

Η κατάσταση «μύριζε μπαρούτι» σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και σε αυτό έπαιξε ρόλο η διαιτησία του Φωτιάδη, ο οποίος άφησε με σοβαρά παράπονα και τις δύο ομάδες.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης:
Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κοτσώνης, Κύργιας, Ηρακλής (81’ Χατζής), Καραδέμητρος, Λαγός (58’ Πινέιρο), Βάντερσον, Φαρινόλα, Ανγκούλο (72’ Τζιώρας).

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος (58’ Μπρέσεβιτς), Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (91’ Ρόβας), Αραβίδης.
Πηγή: skai.gr