Μίλησε στη Μαδρίτη με τον Μαρκαριάν ο Καραγκούνης

Το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν προγραμματισμένο εδώ και αρκετό καιρό. Ο Σέρχιο Μακαριάν είναι ένας από τους προπονητές με τους οποίους ο Γιώργος Καραγκούνης θα έχει επαφές και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να καταλήξει στον εκλεκτό.

Μεταξύ των δύο ανδρών υπάρχει... χημεία. Ο ένας εκτιμά πολύ τον άλλο από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό και έτσι κι αλλιώς είχαν επαφές. Ο Καραγκούνης εκτιμά ότι ο Μαρκαριάν έχει κάποια στοιχεία που τον κάνουν ιδανικό.

Το πρώτο είναι ότι γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα, το δεύτερο ότι γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα, το τρίτο ότι έχει δουλέψει ξανά σε Εθνική ομάδα.

O διευθυντής της Εθνικής Ελλάδος ταξίδεψε, λοιπόν, στη Μαδρίτη και συνάντησε τον Ουρουγουανό . Οι δυο τους τα είπαν αλλά δεν υπήρξε καμία συμφωνία. Απλά ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε μια κουβέντα με τον 71χρονο προπονητή όπως θα κάνει και με άλλους υποψήφιους (στην Μαδρίτη ή και στην Ελλάδα) μέχρι να καταλήξει στον εκλεκτό.

Πότε θα υπάρξει οριστική απόφαση; Πιθανότατα μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας. Με τον Μαρκαριάν να υπάρχει στο κάδρο ενώ δεν αποκλείεται με την επίσκεψή του στη Μαδρίτη να μιλήσει και με τον Μίτσελ.
Πηγή: skai.gr