Ο ΟΣΦΠ κινείται για τον δανεισμό του Χάρα από την Μπενφίκα

Κοντά στην απόκτηση του Φράνκο Χάρα είναι ο ΟΣΦΠ, σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα. Ο παίκτης αναμένεται να έρθει στο Λιμάνι ως δανεικός από την Μπενφίκα, ενώ ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και από την Ροζάριο Σεντράλ.

«Η επιλογή του Ολυμπιακού με τον Βίτορ Περέιρα στον πάγκο είναι περισσότερο ελκυστική για τον Χάρα όχι μόνο καθαρά για αγωνιστικούς λόγους αλλά γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι περισσότερος και φυσικά καλύτεροι οι οικονομικοί όροι», αναφέρει η ιστοσελίδα «Maisfutebol» και συνεχίζει:

«Η επιστροφή του στην Αργεντινή έδειχνε ένα καλό σενάριο για εκείνον και για τη Μπενφίκα. Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Ρασίνγκ την Εστουδιάντες αλλά το ενδεχόμενο της Ροζάριο έδειχνε καλύτερο. Όλα αυτά όμως μέχρι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού», καταλήγει το κείμενο.

Στο ίδιο κείμενο υπογραμμίζεται, ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα για τον δανεισμό του παίκτη. Ωστόσο επισημαίνεται, ότι είναι προχωρημένες οι συζητήσεις και μάλιστα σε πάρα πολύ καλό δρόμο για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.
Πηγή: skai.gr