Πρόβα τίτλου στον Πειραιά για τον δικέφαλο (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2)

Στο ντέρμπι κορυφής ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη μέσα στο «Γ.Καραϊσκάκης» επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική (εξ αναβολής) της Σούπερ Λίγκας. Mε τη νίκη του αυτή, ο Δικέφαλος του Βορρά προηγείται πλέον με 5 βαθμούς των ερυθρόλευκων, και δείχνει, περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια, έτοιμος για το πρωτάθλημα! 

Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Αθανασιάδης (43΄) και Περέιρα (49΄) ενώ για τους «ερυθρόλευκους» είχε ισοφαρίσει ο Φουστέρ (45+1).

Το ντέρμπι σημαδεύτηκε από μία ακόμη κακή διαιτησία. Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ακύρωσε σαν οφσάιντ κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ μεροληπτική ήταν και η στάση του και στον πειθαρχικό έλεγχο καθώς ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 21 φάουλ υπέρ έναντι μόλις 5 του ΠΑΟΚ!

Σημειώνεται μάλιστα, ότι ο ΠΑΟΚ έβαλε και τρίτο, κανονικό γκολ, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον διαιτητή Αρετόπουλο στις καθυστερήσεις... Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Αρετόπουλου. 

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των οπαδών της ομάδας του Πειραιά, όταν οι παίκτες βγήκαν να τους χειροκροτήσουν. 
Πηγή: skai.gr