Μαραντόνα: Αγαπώ τον Μέσι, αλλά δεν άξιζε το βραβείο της FIFA

Λανθασμένη χαρακτήρισε την επιλογή της FIFA να δώσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του Μουντιάλ στον Λιονέλ Μέσι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ανακηρύσσοντας ως πολυτιμότερο παίκτη τον Χάμες Ροντρίγκες της Κολομβίας που ήταν και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με έξι τέρματα.

"Αγαπώ τον Λίο, και θα του χάριζα και τον ουρανό αν μπορούσα, αλλά είναι άδικο να τον βραβεύουμε για κάτι που δεν άξιζε. Πρόκειται για βράβευση που έγινε βάσει ενός σχεδίου μάρκετινγκ, και νομίζω πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έπρεπε να πάρει το βραβείο ο Χάμες Ροντρίγκες" ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του.

Ο Μαραντόνα άσκησε κριτική και για το πώς αγωνίστηκε η αλμπισελέστε, αντιδιαστέλλοντας την τακτική των Γερμανών: «Θα ήθελα να ρωτήσω για ποιο λόγο αντικαταστάθηκε ο Λαβέτσι ο οποίος έπαιζε πολύ καλά, για να μπει ο Αγκουέρο που ήταν εμφανές πως είναι εκτός φόρμας. Ακόμη, όταν βγάζεις τον Πέρες για να βάλεις στη θέση του τον Γκάγκο δείχνεις ότι έχει ξεκάθαρη πρόθεση να πας για την ισοπαλία. Ενώ αν βγάζεις τον Κλόζε και περνάς στο ματς τον Γκέτσε είναι προφανές ότι σκοπεύεις στη νίκη». .

Πηγή: skai.gr