Παίχτης της Μπαρτσελόνα ο Λούις Σοάρες

Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα αγωνίζεται από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Λούις Σοάρες, αφότου οι Καταλανοί ήλθαν σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την μετεγγραφή του ουρουγουνού επιθετικού στην ισπανική ομάδα.

Το κόστος της μεταγραφής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανέρχεται στα 94,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίχτης θα μεταβεί στην Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών.

Σε επίσημη ανακοίνωσή τους, οι «κόκκινοι» ευχαριστούν τον Σοάρες για τη συμβολή του στην επιστροφή του Champion League στο Άνφιλντ.

Ο ουρουγουανός ήταν παίκτης-κλειδί για τη Λίβερπουλ κατά την τρέχουσα σεζόν, που είδε την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, χάνοντας το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σε δική του ανακοίνωση, ο παίχτης ευχαριστεί τους οπαδούς της Λίβερπουλ, και εκφράζει την ελπίδα πως θα καταλάβουν την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ