Kαυστικοί για τη συντριβή της Βραζιλίας Ριβάλντο και Ζιλμπέρτο Σίλβα

Καυστικοί ήταν οι δύο μεγάλοι Βραζιλιάνοι άσοι του παρελθόντος Ριβάλντο και Ζιλμπέρτο Σίλβα μετά την ταπεινωτική ήττα από τη Γερμανία. Μάλιστα, ο Ριβάλντο τόνισε στο μήνυμα του ότι σημασία για τους συμπατριώτες του έχει τι θα γίνει στις εκλογές της χώρας, τον ερχόμενο Οκτώβρη!

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη, είμαι πολύ στενοχωρημένος, αλλά ο Θεός είναι Θεός και ξέρει γιατί γίνονται όλα τα πράγματα. Ας σκεφτούμε τι θα γίνει με τη χώρα μας από εδώ κι εμπρός τον Οκτώβριο, γιατί η ζωή συνεχίζεται. Ο Θεός να σας ευλογεί» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Ριβάλντο.


Με τη σειρά του, ο Σίλβα ήταν καυστικός για το επίπεδο του ποδοσφαίρου της χώρας του και για το τι πρέπει να γίνει από δω κι εμπρός: «Νομίζω πως είναι ώρα ν' αναδιοργανώσουμε το ποδόσφαιρο στην πατρίδα μας. Είναι εύκολο να το λες μετά από μια τέτοια ήττα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

Aπό την πλευρά της, η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ δήλωσε λυπημένη από την συντριβή της «σελεσάο» στον ημιτελικό του Μουντιάλ με τη Γερμανία (1-7) και ζήτησε συγγνώμη για την ταπεινωτική ήττα.
Πηγή: skai.gr