Δεν θέλουμε χρήματα, θέλουμε γήπεδο, το μήνυμα της Εθνικής στον πρωθυπουργό

Την παραχώρηση έκτασης για την κατασκευή προπονητικού κέντρου της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ζήτησαν οι διεθνείς με επιστολή που έστειλαν το Σάββατο στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα, όπου η ομάδα θα διεκδικήσει ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Στην επιστολή τους, οι διεθνείς υπογραμμίζουν πως δεν θέλουν χρήματα για τις επιτυχίες της Εθνικής στο Μουντιάλ, καθώς παίζουν «μόνο για την Ελλάδα και τον λαό της», αλλά την υποστήριξη του κ. Σαμαρά για την εύρεση κατάλληλου χώρου όπου θα στεγαστεί η ομάδα.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή φέρει τις υπογραφές και των 23 ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε χθες αργά το βράδυ μέσω της ΕΠΟ με τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου που βρίσκονται στη Βραζιλία και τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε η σύντομα η ομάδα να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που της αρμόζει.

Επί του παρόντος η Εθνική χρησιμοποιεί ως προπονητικό κέντρο τον Άγιο Κοσμά, όπως η ισχύουσα σύμβαση λήγει στα τέλη του 2015.

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ