"Αντί να πει ένα ευχαριστώ που δεν τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ, βγαίνει και από πάνω"

Την άμεση αντίδραση του Παναθηναϊκού, προκάλεσαν τα σχόλια του αντιπροέδρου και υπευθύνου Ασφαλείας του ΟΦΗ Ανδρέα Μανουσάκη, που σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αμφισβήτησε το γεγονός πως χτυπήθηκε από αντικείμενο ο Στέφανος Καπίνο στον αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναϊκός το Σάββατο.

Συγκεκριμένα ο κύριος Μανουσάκης ανέφερε πως «Στη συγκεκριμένη φάση, δεν έχουμε αντικείμενο. Από τη μία μεριά δεν έχουμε αντικείμενο και από την άλλη δεν έχει σημάδι ο ποδοσφαιριστής. Δεν λέω ότι κορόιδευε. Άλλωστε, δεν έχει γράψει κάτι και ο διαιτητής. Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει ρίψη αντικειμένου, όμως δεν φαίνεται ότι υπήρξε»

Ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα μέσω του υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ Νικόλα Βασιλαρά που τόνισε πως «Αντί να πει ο ΟΦΗ ένα ευχαριστώ, που δεν γράφτηκε το περιστατικό και γλίτωσε την τιμωρία, βγαίνει κι από πάνω. Ξέρουν όλοι με ποιον παίζει ο ΟΦΗ στο Κύπελλο στην πορεία. Πρόσφατα είχε χτυπηθεί ο Ορμπάιθ στο ίδιο γήπεδο και δεν τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ γιατί έπαιζε μετά με τον Παναθηναϊκό. Πέρσι χτυπήθηκε ο Μαυρίας, φάνηκε στην τηλεόραση και το πρόστιμο ήταν λίγο κάτω από 10.000 ευρώ για τον ΟΦΗ», κατέληξε ο κ. Βασιλαράς.

Πηγή: skai.gr