Κλείσιμο

O Αντετοκούμπο ακόμα ψηλώνει (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έχει φτάσει τα 2 μέτρα και 9 εκατοστά, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου στην εφημερίδα JournalTimes.com της πολιτείας Ουισκόνσιν, έδρα της ομάδας του Milwaukee Bucks.

Τον περασμένο Ιούνιο, όταν επελέχθη στο draft του NBA, o Αντετοκούμπο έφτανε τα 2 μέτρα και 6 εκατοστά. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το σώμα του νεαρού φόργουορντ έχει ακόμα τρεισήμισι χρόνια ανάπτυξης, γεγονός που θα τρομάξει τους αντιπάλους αφού ήδη διαθέτει πολύ μακριά άκρα με τα χέρια του να έχουν άνοιγμα 224 εκατοστά! Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Αντετοκούμπο να ξεπεράσει τα 2.13 μέτρα!

Αντίστοιχη ήταν η περίπτωση του Paul George των πρωτοπόρων Indiana Pacers. Ο ανερχόμενος αστέρας του ΝΒΑ ψήλωσε έξι εκατοστά πέρσι το καλοκαίρι, καθιστώντας τον ακόμα πιο δύσκολο στο μαρκάρισμα.

Αν ο Αντετοκούμπο συνεχίσει να ψηλώνει, το σώμα του θα μοιάζει με αυτό του σούπερ-σταρ Kevin Durant, που έχει αντίστοιχο ύψος και άνοιγμα χεριών.

Με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Bucks, ο Αντετοκούμπο συνεχίζει να παίρνει σημαντικό χρόνο συμμετοχής συνεισφέροντας θετικά στην ομαδα του. Στην χθεσινή ήττα των Βucks εναντίον των Pistons, ο Αντετοκούμπο είχε 6 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 τάπες και 1 κλέψιμο σε 28 λεπτά.

Το προήγουμενο Σαββατοκύριακο εναντίον των Celtics σημείωσε 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 καθοριστική τάπα σε 28 λεπτά. Δείτε παρακάτω την φάση που άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού υπέρ των Bucks:



Ο Αντετοκούμπο γίνεται 19 χρονών αύριο Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου. Οι ευφάνταστοι Αμερικανοί οπαδοί και σχολιαστές του έχουν κολλήσει το παρατσούκλι "Greek Freak". Ευχόμαστε να συνεχίσει να τους τρελαίνει όλους!

Διαβάστε περισσότερα για τον Αντετοκούμπο στο χθεσινό αφιέρωμα του φημισμένου αθλητικού περιοδικού Sports Illustrated.

Πηγή: skai.gr