Μεροληπτική στάση της Super League υπέρ NOVA

Χρέη δικηγόρου του συνδρομητικού καναλιού της ΝOVA εκτελεί η Σούπερ Λίγκα βάλλοντας παράλληλα εναντίον μέλους της όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η διοργανώτρια Αρχή επέδειξε για μία ακόμη φορά μεροληπτική συμπεριφορά στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τη Σούπερ Λίγκα να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών της, να μην στρέφεται εναντίον τους και να μην εξυπηρετεί συμφέροντα τρίτων.

Παράλληλα, με ανακοίνωση της, η πράσινη ΠΑΕ υπογραμμίζει ότι Παναθηναϊκός και ΣΚΑΪ αποτελούν αυτόνομα δρώντα νομικά πρόσωπα. Εκφράζει επίσης τη λύπη της για την έλλειψη πνεύματος αλληλεγγύης εκ μέρους της Σούπερ Λίγκας, σημειώνοντας ότι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος δεν παρέχει τη στήριξή της σε ένα μέλος της που βάλλεται από τρίτο, εκτός συνεταιρισμού φορέα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διευκρινίζει για μία ακόμη φορά, το αυτονόητο: ότι η ΠΑΕ και ο ΣΚΑΪ αποτελούν αυτόνομα δρώντα νομικά πρόσωπα. Δυστυχώς ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις συντάχθηκαν με την απόρριψη της ταύτισης των δύο νομικών προσώπων.

Επίσης, μετά λύπης μας οφείλουμε να διαπιστώσουμε ότι και πάλι η Super League δεν επιδεικνύει πνεύμα αλληλεγγύης, όπως είθισται σε έναν συνεταιρισμό και δεν παρέχει τη στήριξή της σε ένα μέλος της που βάλλεται από τρίτο, εκτός συνεταιρισμού φορέα.

Τέλος, εκφράζουμε την απορία και έκπληξή μας, για τη διαρροή προς τη NOVA της επιστολής που κατέθεσε η ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της συνεδριάσεως της Super League, απόσπασμα της οποίας επικαλείται η NOVA σε ανακοίνωσή της που εξεδόθη πριν από την ολοκλήρωση της συνεδριάσεως».

Να σημειωθεί ότι στο αίτημα της NOVA προς την Σούπερ Λίγκα να πάρει θέση για την υπόθεση του Παναθηναϊκού, μόνο οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Απόλλων τόνισαν το αυτονόητο. Ότι δηλαδή Παναθηναϊκός και ΣΚΑΪ, είναι δυο διαφορετικά νομικά πρόσωπα.

Ωστόσο, η επισήμανση τους έπεσε στο κενό, καθώς οι υπόλοιπες 13 ομάδες της Λίγκας ακολούθησαν τη γραμμή της NOVA.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ