Κλείσιμο

Προπόνηση με Πράνιτς!

Φορτσάτος μπήκε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Ντάνιελ Πράνιτς, δείχνοντας πολύ «ζεστός» για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ενταχθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πρασίνων».

Τον Κροάτη άσο, αλλά τον Βίκτωρα Κλωναρίδη (που επίσης έκανε την πρώτη του προπόνηση) σύστησε στους υπόλοιπους παίκτες ο Γιάννης Αναστασίου ζητώντας να τους βοηθήσουν για να μπουν γρήγορα στο κλίμα.

Ο Πράνιτς συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Από εκεί και πέρα επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σίλντενφελντ ο οποίος «κόπηκε» από την Εθνική Κροατίας και υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

*Το βράδυ της Πέμπτης (5/9) ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος θα δεξιωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης.
Πηγή: skai.gr