Νέα πρόκληση

Μια ακόμη παρωδία εξελίσσεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με φόντο την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, υπάλληλοι της οποίας εξακολουθούν να δηλητηριάζουν την φίλαθλη γνώμη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό πήρε αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα καθώς ο παρατηρητής του αγώνα, αν και στην πρώτη του αναφορά, μετά το ματς, ανέφερε πως την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποίησαν οπαδοί των δυο ομάδων, μια εβδομάδα μετά, με μια πρωτοφανής για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα ενέργεια, προχώρησε σε συμπληρωματική έκθεση στην οποία αναφέρει ότι η εισβολή έγινε τελικά απο οπαδούς χωρίς διακριτικά, θέλοντας προφανώς να προστατέψει τις 2 ομάδες απο βαριά τιμωρία, καθώς αν γίνει αποδεκτή η συμπληρωματική του έκθεση, δεν προκύπτει ευθύνη ούτε για την Παναχαϊκή ούτε για τον ολυμπιακό.

Το γεγονός ότι το κύκλωμα της Ομοσπονδίας προστατεύει συγκεκριμένες ομάδες υπο την ανοχή του εντολοδόχου προέδρου της, χωρίς να τηρούνται ούτε στο ελάχιστο τα προσχήματα, προκαλεί για μια ακόμη φορά έντονες αντιδράσεις.

Χαρακτηριστικό της συνταγής που ακολουθούν στην ΕΠΟ είναι τα δυο μέτρα και δυο σταθμά. Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο ανάλογο περιστατικό που αφορούσε διακοπή αγώνα λόγο εισβολής οπαδών, ο παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0, ενώ του αφαιρέθηκαν δύο βαθμοί.
Πηγή: skai.gr