Κλείσιμο

Υποδέχτηκε τον Τζέιμς Γκιστ στο «Βενιζέλος» ο Παναθηναϊκός

Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, Τζέιμς Γκιστ, υποδέχτηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Αμερικανός θα μεταβεί απευθείας στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό Κυπέλλου των «πρασίνων» με τον ΚΑΟ Δράμας.

Αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη και αν ανταποκριθεί άμεσα στην εκμάθηση των συστημάτων θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα με τη Ζαλγκίρις για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκας την ερχόμενη Παρασκευή (28/12). «Είμαι ενθουσιασμένος,» δήλωσε ο Γκιστ με την άφιξή του στην Ελλάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω καλά που ήρθα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Είμαι λίγο κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά ξέρω με τον καιρό θα προσαρμοστώ και θα μπορώ να βοηθήσω την καινούρια μου ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι με εξέπληξε το γεγονός πως μετά τις επαφές που είχαμε το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε και πάλι για μένα, αλλά αυτό με έκανε πολύ χαρούμενο, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία έστω και με μερικούς μήνες καθυστέρηση να αγωνιστώ σε μια τεράστια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, με πολύ καλούς παίκτες, καλό προπονητή και εξαιρετικούς φιλάθλους. Είναι μια ομάδα παγκοσμίου φήμης. Ο Παναθηναϊκός είναι το τέλειο μέρος για έναν αθλητή. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω και πάλι μπάσκετ, σε νέα ομάδα και με νέους συμπαίκτες. Ξέρω κάποιους από τους καινούριους μου συμπαίκτες, πρέπει να γνωρίσω και τους υπόλοιπους. Έχω παίξει ενάντια σε κάποιους, τώρα είναι καλύτερα που θα είμαι μαζί τους. Νομίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω με τον Παναθηναϊκό. Όλοι μαζί να έχουμε μια ωραία χρονιά. Χρειαζόμαστε πάρα πολύ τη δύναμη του κόσμου μας. Τους χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν και τη χρειαζόμαστε για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της».
Πηγή: skai.gr