O Μαυρίας στη "Δίκη στο ΣΚΑΪ" για το χαστούκι και αποκάλυψη Νικολάου για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ο Χάρης Μαυρίας μιλώντας στην εκπομπή "Δίκη στο ΣΚΑΪ" περιέγραψε το χτύπημα που δέχτηκε από οπαδό του ΟΦΗ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.Ο νεαρός επιθετικός μίλησε  και αναφέρθηκε στα δυσάρεστο περιστατικό, το πρώτο που συνέβη στην καριέρα του στα γήπεδα της Superleague.


Αρχικά, περιέγραψε πως δέχτηκε το χτύπημα: "Έγινε μια κόντρα στο πλάγιο με τον αντίπαλό μου, έπεσα στις πινακίδες κι ενώ σηκώθηκα για να συνεχίσω το παιχνίδι, ένιωσα ένα χαστούκι στο πρόσωπό μου. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως ήρθε από την κερκίδα και αμέσως φώναξα το διαιτητή για να του εξηγήσω τι έγινε".

Κατόπιν, στάθηκε στη συζήτηση του με τον διαιτητή, Σταύρο Τριτσώνη: "Με ρώτησε τι έγινε, του είπα ακριβώς το συμβάν και μου απάντησε ‘ηρέμησε, θα το κανονίσω εγώ'".

Κλείνοντας, δεν έκρυψε την απογοήτευση του: "Και μόνο που το σκέφτομαι, νιώθω δυσαρεστημένος από αυτά τα πράγματα που γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα".

"Δεν μπορούσα να συναγωνιστώ τον κ.Κοκκάλη στις πολιτικές γνωριμίες"


Παράλληλα. ο πρώην πόεδρος της ΑΕΚ Λάκης Νικολάου αναφερόμενος στη μη ανέγερση τελικά του νέoυ γηπέδου της ΑΕΚ, αποκάλυψε οτι "με υψηλή κυβερνητική εντολή πήραν σε μια νύχτα το προγραμμαιτσμένο σχέδιο για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, όπου θα γινόταν ο τελικός των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και την έδωσαν για την κατασκευήν του γηπέδου Καραϊσκάκη.
Δεν μπορούσα να συναγωνιστώ τον κ.Κοκκάλη στις πολιτικές γνωριμίες"

Ιδιαίτερως εκνευρισμένοι είναι στον Άρη για την υπόδειξη πέναλτι του Αρετόπουλου και ως εκ τούτου επέλεξαν τον δρόμο της δημοσιοποίησης της αγανάκτησής τους με σχετική ανακοίνωση για «ανύπαρκτο πέναλτι-οφθαλμαπάτη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης έχει ως εξής:

«Ανύπαρκτο πέναλτι-οφθαλμαπάτη

ΜΟΝΟ ο διαιτητής Αρετόπουλος, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ΕΙΔΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι-οφθαλμαπάτη, στερώντας από τον ΑΡΗ μας το δικαίωμα να διεκδικήσει τη νίκη και κόστισε στον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Ψυχογιό την πρώτη άδικη κίτρινη κάρτα.

Ευχόμαστε να μην γίνει μόδα και να μην (ξανα)χρειαστεί να επανέλθουμε…

Για μια ακόμη φορά θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι έκαναν και πάλι κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, αλλά και στους προπονητές τους, όπως επίσης και στον υπέροχο κόσμο μας για την συγκλονιστική και υποδειγματική του παρουσία στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης».
Πηγή: skai.gr