Διεθνή πρωταθλήματα τένις στην Κρήτη

Οκτώ διεθνή πρωταθλήματα τένις της σειράς Futures διοργανώνονται στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 13 Οκτωβρίου έως τις 18 Νοεμβρίου. Τα 4 είναι για άνδρες και τα 4 για γυναίκες με χρηματικά έπαθλα 10.000 δολάρια το καθένα.

Αυτά τα διεθνή πρωταθλήματα αποτελούν σημαντική ευκαιρία για τους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες του τένις, καθώς έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη χωρίς να ταξιδέψουν σε κάποια μακρινή χώρα και να επιβαρυνθούν με τα έξοδα ταξιδιών.

Το συνολικό κόστος των αγώνων ανέρχεται σε 90.000 ευρώ και καλύπτεται από την Hellenic Zeus Travel Services με συμβολική συμμετοχή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του LYTTOS ΒΕΑCH στην Ανάληψη Χερσονήσου και είναι μια έμπρακτη απόδειξη του τι μπορεί να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας όταν υπάρχει «δημιουργική σύμπραξη του ιδιωτικού με το δημόσιο τομέα», όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Zeus Travel Services Λευτέρης Παπακαλιάτης στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τένις Σπύρο Ζαννιά.
Πηγή: skai.gr