Ζεσουάλδο Φερέιρα: Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη

Μήνυμα ανασύνταξης για το επόμενο ματς με τη Μάλαγα έδωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με ισπανική ομάδα και την ήττα με 2-0, καθώς, όπως τόνισε, τίποτα δεν τελείωσε ακόμη.

"Αργήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά όπως είδαμε στο δεύτερο μέρος, μπορούμε να παίξουμε ως ίσο προς ίσο τον αντίπαλό μας" επισήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος θεωρεί ότι αν είχε μπει ένα γκολ στην έδρα των Ισπανών θα άλλαζαν οι προοπτικές των "πρασίνων" για την πρόκριση.

"Στο πρώτο μέρος υπήρχε μεγάλη πίεση, δεν είχαμε ρυθμό ούτε εμπειρία στο παιχνίδι μας, όσον αφορά το γεγονός πως για πρώτη φορά μπήκαμε σε διαδικασία να αγωνιζόμαστε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μας έλειπε το καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε κάπως, αλλά ήταν πια αργά. Ήμασταν καλύτεροι σε αυτό το σημείο, κι ένα γκολ θα άλλαζε το παιχνίδι της πρόκρισης εντελώς. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε, κάνοντας τώρα τα πράγματα πολύ δύσκολα για μας, αλλά τονίζω πως τίποτα δεν τελείωσε ακόμη" δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Το θετικό είναι πως
είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Μάλαγα ως ίσο προς ίσο και αυτό το κρατάμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου συνολικά, γιατί έλπιζα πως θα χτυπούσαμε πιο νωρίς τον αγώνα. Επίσης, ήθελα να σκοράρουμε και κάποιο γκολ στο παιχνίδι αυτό" τόνισε ο Φερέιρα.

Σύνθημα νίκης του Παναθηναϊκού στην Αθήνα έδωσε από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Τώρα έχουμε έναν στόχο. Να πιστέψουμε στην νίκη στην Αθήνα και να στηρίξουμε την ομάδα μας για να τον πετύχει!» δήλωσε ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.
Πηγή: skai.gr