Μπαρτζώκας προ των ερυθρόλευκων πυλών, Ζντοβτς ψηλά στην πράσινη λίστα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο διάδοχος του Ντούσαν Ιβκοβιτς στον Ολυμπιακό μετά τη χθεσινή συνάντησή του με τους διοικούντες την ΚΑΕ του πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας. Ο 47χρονος κόουτς, που έφερε εφέτος τον Πανιώνιο στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία και στην Ολύμπια Λάρισας και στο Μαρούσι και πιθανότατα σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί η πρόσληψή του από τους Ερυθρόλευκους.

Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταλήξει ακόμα στον διάδοχο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Μετά το «όχι» του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που πάντως αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα ως παίκτης, βασικός υποψήφιος φέρεται ο Σλοβένος πρώην παίκτης του Ηρακλή και του Πανιωνίου, Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Η τελική απόφαση των διοικούντων την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται εντός της εβδομάδας, καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα δεδομένου ότι με συμβόλαιο δεσμεύεται μόνο (!) ο Δημήτρης Διαμαντίδης και οι Πράσινοι καλούνται άμεσα να σχηματίσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν σύμφωνα με τις επιλογές του νέου προπονητή.

Πηγή: skai.gr