Με διετές συμβόλαιο στον «ευρωπαίο» Ατρόμητο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφει στους πάγκους για τον ευρωπαίο Ατρόμητο, ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών για δύο χρόνια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος…

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια .

Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης τεχνικός στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας έπειτα από την ολοκλήρωση του κύκλου των διαδοχικών επαφών με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και την καταλυτική συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό”.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Συμφώνησα να αναλάβω τον Ατρόμητο, μια ομάδα στην οποία υπάρχουν οργάνωση και συνέπεια, συνθήκες που επιθυμώ αλλά και θεωρώ απαραίτητες. Μια ομάδα που αποδεικνύει ότι θέλει να είναι ανταγωνιστική και αυτό είναι σημαντικό. Στόχος μου είναι να δώσω στον Ατρόμητο τα στοιχεία της δικής μου δουλειάς».

H καριέρα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεκίνησε τη σεζόν 1988-99 από τον πάγκο της ΑΕΚ, όπου παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 1996, όταν πήγε στον Ολυμπιακό. Από τους Ερυθρόλευκους αποχώρησε τον Νοέμβριο του 1999 και δύο μήνες μετά έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΟΚ, όπου έμεινε μέχρι τον Μάιο του 2002.

Επέστρεψε τη σεζόν 2002-2003 στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό την περίοδο 2004-2005. Πήγε στον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν 206 – 2007, στον Άρη την περίοδο 2007-2008 και από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010 επέστρεψε για τρίτη φορά στην Ένωση. Τη σεζόν 2010-11 εργάστηκε στην Ομόνοια Λευκωσίας.

Συνεργάτες του θα είναι οι Λύσσανδρος Γεωργαμλής και Δημήτρης Μπουρουτζίκας.
Πηγή: skai.gr