ΟΣΦΠ: Ερυθρόλευκοι αστέρες με 39 τίτλους!

Σε μια ονειρική βραδιά για παίκτες, παράγοντες και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού, οι "ερυθρόλευκοι" γιόρτασαν την κατάκτηση του εφετινού ντάμπλ στη φιέστα της Τετάρτης. Σε αυτή τιμήθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ στο φιλικό παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-1.

Ειδικότερα, η φιέστα ξεκίνησε με τον αγώνα παλαιμάχων. Παλιοί άσοι της ομάδας χωρίστηκαν σε λευκούς και κόκκινους. Οι λευκοί επικράτησαν με τον Γκόγκιτς (2) και τον Τσιαντάκη να βρίσκουν δίχτυα. Ο Γιαννακόπουλος, επίσης σκόρερ δύο τερμάτων, δεν ήταν αρκετός για τους κόκκινους.

Λιλιπούτειοι άσοι πήραν μέρος και αυτοί σε αγώνες απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή με τον κόσμο να τους επευφημεί.

Στην συνέχεια είχε έρθει η ώρα για το μεγάλο φιλικό. Καλύτερος καλεσμένος από τον Ερυθρό Αστέρα δεν θα μπορούσε να βρεθεί για την περίσταση.

Ντιόγκο, Ιμπαγάσα από τη μία και Οζέγκοβιτς από την άλλη, διαμόρφωσαν το τελικό 2-1. Με τη λήξη όλοι έγιναν ένα κουβάρι στο κέντρο, δεχόμενοι το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Ενδιάμεσα ένα κομμάτι τη ζωντανής ιστορίας του Ολυμπιακού, βραβεύτηκε για την προσφορά του στον σύλλογο. Ο Κριστιάν Καρεμπέ παρέλαβε τιμητική πλακέτα και άκουσε την εξέδρα να του φωνάζει ρυθμικά «δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Καρεμπέ, Καρεμπέ». Παρομοίως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Κατά την απονομή της κούπας του πρωταθλητή, ατελείωτα πυροτεχνήματα έκανα τη νύχτα μέρα, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν τον γύρο του θριάμβου κλείνοντας ιδανικά μια υπέροχη σεζόν, και βάζοντας υποθήκη για το... 40ο.
Πηγή: skai.gr