Κλείσιμο

Σαλπιγγίδης «Δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε»

Με θετική σκέψη, αναγνωρίζοντας ότι το έργο του είναι δύσκολο, ετοιμάζεται για την πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ στο «Φρίουλι» με την Ουντινέζε ο ΠΑΟΚ (16/2).
Λίγο πριν αφήσει το απόγευμα η αποστολή το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έδωσε το πνεύμα που επικρατεί στο «Δικέφαλο» για το μεθαυριανό ματς.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κάνει καλή χρονιά, η φάση των «32» είναι ανοικτή θα προσπαθήσουμε, εύχομαι να πάνε όλα καλά για την ομάδα μας. Παίζει ρόλο η κούραση που έχουμε από τα συνεχή παιχνίδια, επηρεάζει οποιαδήποτε ομάδα τέτοια κατάσταση. Ωστόσο, δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε αυτό ως άλλοθι, δε χρειάζεται να το σκεφτόμαστε.»

Ερωτηθείς για την απουσία από το παιχνίδι για τους Ιταλούς του τραυματία Ντι Νατάλε, ο διεθνής επιθετικός απάντησε: «Είναι σημαντικό ότι απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ της Ουντινέζε, είμαστε χαρούμενοι φυσικά που δε θα παίξει, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Αντιμετωπίζουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο και χρειάζεται να δείξουμε προσοχή στο σύνολό του.»

Κατέληξε αναφέροντας: «Ευχαριστημένοι θα είμαστε αν περάσουμε από τη φάση. Είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε.»

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί αύριο σε ιταλικό έδαφος με μια προπόνηση.

Πηγή: skai.gr